content image

Bel voor een afspraak 070 - 3647484
of stuur een mail naar info@schoonheidssalondiana.eu

Boek nu!
This phantom sticky
content image

Reviderm

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen. Met de producten en behandelingen van Reviderm, die altijd worden gecombineerd op de unieke Reviderm microdermabrasie, bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering.

Belangrijker is dat je hiermee ook de oorzaken van het verouderingsproces, zoals vertraging van huidfuncties, tegengaat en helpt om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

Reviderm heeft ook een uitgebreide lijn voor de zeer gevoelige huid, klik hier voor meer informatie.

content image

skindications

De filosofie van skindications combineert innovatieve cosmetische kennis en medische ervaring in huidverzorging; hiervan is de term ‘cosmeceutical’ afgeleid. Het is belangrijk dat je behandelingen geadviseerd krijgt, waarbij rekening wordt gehouden met jouw huidtype, de behoeften van je huid en de tijd van het jaar. De skindications serie bevat speciale producten, zoals bijvoorbeeld producten voor het behandelen van littekenweefsel en acne.

content image

Jean D'Arcel

Jean D’Arcel is een van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten. Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de Jean D’Arcel producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Jean D’Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt.

Bestel Reviderm producten eenvoudig en snel via onze webshop