Bel voor een afspraak 070 - 3647484
of stuur een mail naar info@schoonheidssalondiana.eu

Acties Schoonheidssalon Diana Den Haag

Reviderm voorjaarsbehandeling € 119,95

Deze super mooie behandeling bestaat uit de volgende handelingen:

 • Reiniging van de huid
 • Enzyme peeling liquid & Enzyme peeling paste
 • Repair masker om de doorbloeding te stimuleren
 • Microdermabrasie: om een laagje dode huidcellen te verwijderen. Hoe dunner uw dode huidlaag is, hoe beter uw serum, dag- en nachtcrème of masker zijn werk kan doen. Hoe dunner uw dode huidlaag is, hoe meer ruimte uw levende cellaag heeft om nieuwe huidcellen aan te maken.
 • Celljet massage: Ultrasoon geluid geluid brengt trillingen teweeg in het weefsel. Die trillingen zorgen weer voor warmte, doorbloeding, microcirculatie en de aanmaak van collageen- en elastine vezels worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid beter toegankelijk voor werkzame stoffen en kunnen deze makkelijker en dieper in de huid doordringen.
 • Ultrasound kan worden gebruikt bij het tegenaan van rimpels, acne, onzuiverheden, huidveroudering, contourversteviging en  couperose. We kiezen samen welke formule voor uw huid geschikt is en deze gaat onder de ultrasound gel.
 • Vliesmasker: kies uit 1 van de 3 vliesmaskers van Reviderm Moist & Plump Mask met hyaboost complex, Skin Rejuvenation Mask met mimic control complex, Pore refining Mask met smoothing complex. Afgesloten met dag- of nachtcrème afgestemd op uw huid

Spring Glow Kuur € 249,95

Geef uw huid een mega boost en plan een mini kuur voor uw huid en maak uw huid zomer klaar!!

De kuur bestaat uit 3 behandelingen.

 • microdermabrasie om uw dode huidcellen te verwijderen,
 • PCA peeling om de celdeling te stimuleren
 • microdermabrasie met Hydro Balance Massage om nog een laagje dode huidcellen te verwijderen en het vocht balans in de huid te herstellen.

De kuur duurt 3 weken, dus elke week een behandeling. U krijgt 10% korting op uw producten van Reviderm tijdens de kuur

U krijgt GRATIS een serum t.w.v. € 45,95 OP = OP

360° Protection Cream € 69,00

24-uurs verzorging met anti-pollutie filter!!

Volgens experts is luchtverontreiniging nu de tweede belangrijkste factor bij vroegtijdige huidveroudering, na UV straling. Onze huid lijdt tegenwoordig zichtbaar onder een groot aantal schadelijke omgevingsfactoren van fijnstof, uitlaatgassen en toxines van beeldschermlicht en schadelijke stoffen binnenshuis tot oxidatieve stress.

Alle vormen van pollutie kunnen de huidbarrièrefunctie verstoren en het verouderingsproces versnellen en ze dragen bij aan een vale teint en verkleuring van de huid zoals bruine vlekken.

De nieuw 360° Protection Cream is uitgerust met een innovatieve anti-pollutie werkstof. Simpel gezegd een fijnstoffilter voor de huid. Door zijn “anti-deeltjes-effect” kan het de celreceptoren waaraan toxines, fijnstofdeeltjes en dergelijke zich aan vasthechten blokkeren. Zo voorkomt het het indringen van schadelijke omgevingsfactoren en werkt daardoor beschermend tegen collageenafbraak, rimpels en hyperpigmentatie.

Met ectoine bevat de parfumvrije 24-uurs verzorging nog een beschermend component. Het bevordert de weerstand van de huid en gaat vochtverlies door beeldschermlicht tegen. Bovendien bewaren anti-aging peptiden de elasticiteit en kunnen ze rimpels verminderen. Zo combineert de multi-defense-crème met “healthy aging” en “allround protection” twee actuele huidbehoeften.

Het resultaat een strakke, gelijkmatige teint ondanks negatieve omgevingsfactoren.

Introductie aanbieding:

360° Protection Cream € 69,00 & Gratis Activating Gel Mask 15 ml

Geef uw huid na uw peeling het mooie detoxmasker die ook beschermt tegen pollution.

Een super mooie combinatie met de 360° Protection Cream € 69,00. Skin Protection Mask € 55,00 nu met 2 gratis reinigingssponsjes t.w.v. € 8,50.

 • perfecte huidbescherming tegen omgevingsfactoren - laat fijnstof en co eenvoudig afparelen
 • voor een levendige frisse teint die niet kan worden aangetast door vroegtijdige huidveroudering
 • anti radicalenwerking voor regeneratie van de cellen
 • onmiddellijk glad-effect door intensieve hydratatie, perfecte plumping voor snelle vermindering van de rimpels.

Het mooie weer komt er weer aan.

En u weet wij adviseren u om ALTIJD een zonbeschermer te gebruiken. Reviderm heeft weer een paar mooie aanbiedingen voor u. Hoe lekker de zon ook is en hoe hard we hem nodig hebben.

 • Hij is zeer schadelijk voor onze huid.
 • Hij versnelt het verouderingsproces
 • Hij droogt de huid uit
 • Hij veroorzaakt huidkanker.

Smeer daarom dagelijks uw zonbescherming over uw dagverzorging heen. Een dagcrème met SPF erin is de grootste onzin die er is. Deze bescherming is na 1 uur al uitgewerkt en geeft u dus geen bescherming voor de schadelijke invloeden van de zon. Smeer in het voorjaar en de zomer minimaal SPF 30 of SPF 50. In het najaar en de winter kunt u smeren met een SPF 20 omdat de kracht dan van de zon dan minder is.

Duo verpakking Solar Skin Shield Aftersun

van € 113,00 voor € 95,00

Duo verpakking SPF 50 voor het gezicht Beachserum

van € 108,00 voor € 90,00